Thursday, August 11, 2011

How to start up an Aircraft :)

i just got the clear idea How to Start the Aircraft Engine T_T dah ramai sangat tanya macam mana nak start blabla .. malu jugak tak dapek nak jawab betui betui haa. yang penting ia tak perlukan kunci seperti kereta Myvi or Proton anda. just wanna share a basic idea of it :)

1st - the inertial power came from A/C Battery
Battery ni akan bagi power hidupkan untuk APU.

nampak je kecik tapi berat dia 2x ganda dengan dengan tong gas kat rumah. im serious - -"
sebab pernah sekali try angkat kat MAS Hangar.
macam nak putus urat spine weyh. terus insaf, angkat guna troli je afterward.

2nd - generates the Auxiliary Power Unit (APU)

part of aircraft turbine engine. bila dah start guna battery, APU ni yang supply power untuk hidupkan engine through the pneumatic line which is connected to the main engine.

hehe senang je kan nak start kapal terbang ni?
tapi jangan salah guna idea ni gi hijack pulak okay!

Sunday, August 7, 2011

WGC 2011 - Day 3

Bridgestone Invitational - Firestone Country Club, Ohio US

Another baaad day for 7-times winner of WGC, Tiger Woods. Expect a lot from him, but it wasn't a successful comeback so far. One over par (+1) with 72 shots.

Adam Scott together with Tiger ex caddy, Steve William still on top of the leader board with amazing twelve below par (-12) with 6 birdies and couple of bogeys for today.

Top spot for today, great putting from Japanese Ryo Ishikawa ends up today match with eleven below par (-11) sharing points with Aussie, Jason Day.

Click HERE for full standing on the event.

Sunday, July 31, 2011

Salam Ramadhan :)

Niat puasa:

نَوَيْتُ صَوْمَ غَدٍ عَنْ أَدَاءِ فَرْضِ رَمَضَانَ هَذِهِ السَّنَةِ لِلَّهِ تَعَالَى

Sahaja aku berpuasa esok hari kerana menunaikan fardu Ramadhan tahun ini kerana Allah Taala.”

Ampunkan salah dan silap di bulan yang mulia ini. Selamat Berpuasa ! dont waste it okay.

Hadiah sebelum berpuasa ^^

I'm terribly happy because of ..

haha Happy 19th Birthday Clare - xoxo !

Saturday, July 30, 2011

MOVIE - The Avengers (2012) heroes

i bet after you guys watched Captain America -First Avenger, mesti tak sabar nak tengok the next sequel kan? hmm so as you know, 'The Avenger' will be release on May 4th, 2012.

just wanna introduce to you the real superheroes fr this upcoming MARVEL Movies. They are ..

1. IRON MAN by Robert Downet Jr.

(Stark Industries billionaire - powered suit of armor)

2. CAPTAIN AMERICA by Chris Evans

(Experimented US Army who has a 'Heart)

3. HULK by Mark Ruffalo

(Giant, Raging & Humanoid monster)

4. THOR by Chris Hemsworth

(Norse God of Thunder)

5. LOKI by Tom Hiddleston

(Stepbrother & Archenemy of 'Thor')

6. HAWKEYE by Jeremy Renner

(World Greatest Marksmen)

..and several Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate (SHIELD) Agent including Nick Fury & Natasha Romanoff/ Black Widow & Maria Hill.

May 2012, pleasee come faster !

FINAL MOMENT of Spider-Man

for Peter Parker's freak out there, this gonna be a sad ending fr you guys cz ..


It will soon be publish in Utimate Spiderman issue #160.

p/s: even the writer, Brian cried when he wrote it :(
thank you Peter Parker @ SpiderMan for saving the NYC neighbourhood.

R . I . P